ZORGVULDIG UITGEVOERDE VLOER- EN TEGELWERKEN

ZORGVULDIG UITGEVOERDE VLOER- EN TEGELWERKEN

Heeft u nieuwe wandtegels gekocht of eindelijk een nieuwe tegelvloer gevonden bij de tegelhandelaar?

Voor al uw vloer- en tegelwerken kunt u staat maken op de experts van De Plavei bvba. Wij bieden verschillende mogelijkheden in het plaatsen van vloeren en tegels. De Plavei bvba gaat uitsluitend aan de slag met kwaliteitsmaterialen en ijvert elke keer opnieuw voor een minutieuze afwerking. Daarnaast is De Plavei gespecialiseerd om op Anhydriet dekvloeren te werken. Ons werkgebied is gans Vlaanderen.

Vraag vrijblijvend info
 • Vloeren

  Uitgebreide keuze in vloertegels zoals natuursteen, keramiek, mozaïekstenen en exclusieve tegels.

 • Wandtegels

  Geef uw keuken en badkamer een eigentijdse look met decoratieve wandtegels

 • Referenties

  Op zoek naar inspiratie? Bekijk enkele van onze referenties.

 • Contact

  Neem vrijblijvend contact op met onze experts.

 

Jarenlange ervaring. Degelijke kwaliteitsmaterialen. Perfecte afwerking.

De Plavei bvba heeft al jaren ervaring in het plaatsen van verschillende soorten vloertegels zoals natuursteen, keramiek, mozaïekstenen en exclusieve tegels. Om met dergelijke kwaliteitsmaterialen aan de slag te gaan is voldoende expertise en werkervaring essentieel. Als je op de experts van De Plavei bvba vertrouwt, kan je zeker zijn van een zorgvuldige plaatsing en perfecte afwerking van al jouw tegels.

Je kunt zelfs rekenen op de vakmensen van De Plavei bvba voor het plaatsen van wandtegels. Zo geef je jouw keuken en badkamer een eigentijdse look met decoratieve wandtegels.

Jarenlange ervaring. Degelijke kwaliteitsmaterialen. Perfecte afwerking.

Onze partners

 • Partners 1

  Een totaal (all-in-one) vloersysteem met isolatie en vloerverwarming of enkel vloerisolatie met eventueel extra akoestische vloerisolatie in verwerkt: Applis zorgt ervoor dat jouw vloer perfect geïsoleerd wordt en geen warmteverliezen meer veroorzaakt.

  Meer info

 • Partners 2

  FIM is een familiebedrijf in isolatiechape en ondertussen al 20 jaar actief op de markt. Met de producten van FIM isoleer je op een optimale manier vloeren en daken, met een lager energieverbruik en hoger wooncomfort, terwijl je geld bespaart.

  Meer info

 • Partners 3

  Forbo is een toonaangevende fabrikant van vloerbedekkingen, bouwlijmen en producten in de aandrijf- en lichte transporttechniek.Voor elk type vloerbedekking en voor alle mogelijke omstandigheden heeft Forbo een passende oplossing.

  Meer info

 • Partners 4

  Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Knauf levert complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren.

  Meer info