Contacteer ons

Wil je meer info over de mogelijkheden, werkwijze en budget?
Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier, en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de bespreking van jouw project.

Onze partners

 • Partners 1

  Een totaal (all-in-one) vloersysteem met isolatie en vloerverwarming of enkel vloerisolatie met eventueel extra akoestische vloerisolatie in verwerkt: Applis zorgt ervoor dat jouw vloer perfect geïsoleerd wordt en geen warmteverliezen meer veroorzaakt.

  Meer info

 • Partners 2

  FIM is een familiebedrijf in isolatiechape en ondertussen al 20 jaar actief op de markt. Met de producten van FIM isoleer je op een optimale manier vloeren en daken, met een lager energieverbruik en hoger wooncomfort, terwijl je geld bespaart.

  Meer info

 • Partners 3

  Forbo is een toonaangevende fabrikant van vloerbedekkingen, bouwlijmen en producten in de aandrijf- en lichte transporttechniek.Voor elk type vloerbedekking en voor alle mogelijke omstandigheden heeft Forbo een passende oplossing.

  Meer info

 • Partners 4

  Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Knauf levert complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren.

  Meer info