Vloerwerken

Actief over gans Vlaanderen. Vloerwerken van A tot Z. Duurzaamheid.

De Plavei bvba is actief over gans Vlaanderen, en biedt verschillende mogelijkheden in het plaatsen van vloertegels voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject. Door onze jarenlange ervaring in de sector staan we garant voor een zorgvuldige afwerking van alle soorten vloeren. Wij gaan enkel aan de slag met kwaliteitsmaterialen zodat jouw vloer bestand is tegen de sterkste slijtage. Duurzaamheid dragen we dan ook hoog in het vaandel.

Nog geen chape geplaatst? Geen probleem! Wij kennen onze stiel, en werken jouw project van A tot Z piekfijn af. Van essentieel belang is de voorbereiding van de ondergrond. De hechting van de tegels is sterk afhankelijk van de kwalitatieve voorbereiding van de ondergrond, en hiervoor werken we ook enkel met de beste materialen. Een goede ondergrond is vlak, hard, stabiel, cohesief, droog en voldoende poreus.

De keuze in tegels is praktisch eindeloos. In verschillende motieven, designs en kleuren. En of het nu gaat om keramische tegels, natuursteen, mozaïektegels of exclusieve tegels, in grote of kleine formaten: door onze uitgebreide expertise werken we eender welk project perfect tot in de puntjes af.

Wil je meer info over de mogelijkheden, werkwijze en budget? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier, en wij bezorgen een offerte volledig op maat van jouw project.

Vraag vrijblijvend info

Onze partners

 • Partners 1

  Een totaal (all-in-one) vloersysteem met isolatie en vloerverwarming of enkel vloerisolatie met eventueel extra akoestische vloerisolatie in verwerkt: Applis zorgt ervoor dat jouw vloer perfect geïsoleerd wordt en geen warmteverliezen meer veroorzaakt.

  Meer info

 • Partners 2

  FIM is een familiebedrijf in isolatiechape en ondertussen al 20 jaar actief op de markt. Met de producten van FIM isoleer je op een optimale manier vloeren en daken, met een lager energieverbruik en hoger wooncomfort, terwijl je geld bespaart.

  Meer info

 • Partners 3

  Forbo is een toonaangevende fabrikant van vloerbedekkingen, bouwlijmen en producten in de aandrijf- en lichte transporttechniek.Voor elk type vloerbedekking en voor alle mogelijke omstandigheden heeft Forbo een passende oplossing.

  Meer info

 • Partners 4

  Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Knauf levert complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren.

  Meer info