Wandtegels

Onverslijtbaar. Oneindige variatie. Eigentijds.

Geef je keuken en/of badkamer een eigentijdse en frisse look met decoratieve wandtegels. Naast alle vloerwerken, zijn we ook expert in het plaatsen van wandtegels, en zorgen we voor een feilloze afwerking die jaren meegaat.

Ondanks de concurrentie van andere, nieuwere materialen (kurk, hout, laminaat, ...) zijn keramische wandtegels de laatste jaren aan een echte opmars bezig. De vele voordelen wegen dan ook niet op tegen de nadelen: vochtbestendigheid, makkelijk onderhoudbaar, weinig slijtage, hygiënisch en niet duur.

Wandtegels bewijzen hun nut niet alleen in badkamer, keuken of toilet, maar ook in de woonkamer. Zo kunnen vloertegels gewoon doorgetrokken worden naar de wand. Met de juiste lijmkeuze en bevestigingstechniek is dit technisch perfect mogelijk.

Het grootste pluspunt bij wandtegels is hun oneindige variatie. Met wandtegels kan je eender welke look verkrijgen, aangezien ze te verkrijgen zijn in letterlijk alle kleuren, vormen en maten. Vierkant, rechthoekig, rond- of achthoekig, en al dan niet geglazuurd. Verkrijgbaar in alle prijsklassen, en voor elk budget. Daarnaast is bij de keuze de krasvastheid, bestandheid tegen temperatuurverschillen, en bestandheid tegen chemische producten en vuil belangrijk.

Wil je meer info over de mogelijkheden, werkwijze en budget? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier, en wij bezorgen een offerte volledig op maat van jouw project.

Vraag vrijblijvend info

Onze partners

 • Partners 1

  Een totaal (all-in-one) vloersysteem met isolatie en vloerverwarming of enkel vloerisolatie met eventueel extra akoestische vloerisolatie in verwerkt: Applis zorgt ervoor dat jouw vloer perfect geïsoleerd wordt en geen warmteverliezen meer veroorzaakt.

  Meer info

 • Partners 2

  FIM is een familiebedrijf in isolatiechape en ondertussen al 20 jaar actief op de markt. Met de producten van FIM isoleer je op een optimale manier vloeren en daken, met een lager energieverbruik en hoger wooncomfort, terwijl je geld bespaart.

  Meer info

 • Partners 3

  Forbo is een toonaangevende fabrikant van vloerbedekkingen, bouwlijmen en producten in de aandrijf- en lichte transporttechniek.Voor elk type vloerbedekking en voor alle mogelijke omstandigheden heeft Forbo een passende oplossing.

  Meer info

 • Partners 4

  Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Knauf levert complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren.

  Meer info