Bouwpromotor

Projectbegeleiding

Geen zin om al je vrije tijd op te offeren bij jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij nemen indien gewenst de gehele vloeropbouw uit handen, en dragen de nodige verantwoordelijkheid.

Tijdige oplevering

Gezien de grote verantwoordelijkheid, zijn risico’s niet te onderschatten. Met een huis op plan of een sleutel-op-de-deur-project, is de koper beschermd door de Wet Breyne, die garandeert dat de woning op tijd wordt opgeleverd en volgens de afspraken zoals bepaald in het contract. Zo is er tevens een financieel risico verbonden aan laattijdige oplevering van een woning.

Aanspreekpunt

Als vloercoördinator fungeren wij als enige aanspreekpunt voor vloerisolatie, vloerverwarming, dekvloer en de tegels. Onze experten stellen voor u de perfecte ploeg samen met de nodige expertise om het project in goede banen te leiden.

Coördinatie

Als vloercoördinator volgen we het volledige project strikt op, en treden we op als coördinator met architect, bouwheer of aannemer zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. Kortom: we doen al wat nodig is voor een tijdige oplevering en kwaliteitsgarantie.

Onze partners

 • Partners 1

  Een totaal (all-in-one) vloersysteem met isolatie en vloerverwarming of enkel vloerisolatie met eventueel extra akoestische vloerisolatie in verwerkt: Applis zorgt ervoor dat jouw vloer perfect geïsoleerd wordt en geen warmteverliezen meer veroorzaakt.

  Meer info

 • Partners 2

  FIM is een familiebedrijf in isolatiechape en ondertussen al 20 jaar actief op de markt. Met de producten van FIM isoleer je op een optimale manier vloeren en daken, met een lager energieverbruik en hoger wooncomfort, terwijl je geld bespaart.

  Meer info

 • Partners 3

  Forbo is een toonaangevende fabrikant van vloerbedekkingen, bouwlijmen en producten in de aandrijf- en lichte transporttechniek.Voor elk type vloerbedekking en voor alle mogelijke omstandigheden heeft Forbo een passende oplossing.

  Meer info

 • Partners 4

  Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Knauf levert complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren.

  Meer info